To use this website completely, it is necessary to store cookies on your computer.
 

* Navigator

Expand - Collapse

* Statistic

  • *Total Posts: 16404
  • *Total Topics: 2518
  • *Online Today: 8
  • *Most Online: 292
(12. Nov 2016, 09:37:31)
  • *Users: 0
  • *Guests: 0
  • *Spiders: 2
  • *Total: 2

  • *Baidu (2)

How to setup ?

Started by feelingshehides, 15. Sep 2008, 15:33:41

previous topic - next topic

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Go Down

feelingshehides

15. Sep 2008, 15:33:41
:D Powerbob told me about PortaMX was thrilled that this one of the few portals working for 2.0 beta 4.

Anyways

I downloaded and installed PortaMx v0.920 Beta & PortaMx v0.930 without problems..

Now how do i set it up ?

i tried looking around in admin couldn't find anything =x
and couldn't find any changes after installing the mod, and also tried looking for that hide/show left pannel button near home but see nothing.

Sorry for being too noobish :P

My Current Mods:

   Mod Name    Version    
1.    PortaMx v0.93.0 Beta    0.930    
2.    Advanced AJAX Shoutbox    1.21    
3.    Member Color Link    3.0.5
4.    The Rules    1.06    
5.    SMF Media Gallery    1.0.1    
6.    Custom_Greeting_Depending_on_Time    0.7    
7.    YouTube BBCode    2.3    

Using SMF 2.0 Beta 4

feline

#1
15. Sep 2008, 15:45:14
I see not PortaMx v0.92.0 install. The v0.93.0 is only a upgrade.

After succes install .. use default theme and english language.
Then, in the ACP you see a section PortaMx - Settings Manager and Blocks Manager.

Fel

[attachment deleted by admin]
Many are stubborn in relation to the path, a few in relation to the target.

feelingshehides

#2
15. Sep 2008, 15:49:49
=/ that is wierd i installed 0.92.0 first.. then uploaded and installed 0.93..

Browse Packages
Modification Packages
   Mod Name    Version    
1.    YouTube BBCode    2.3    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ]
2.    The Rules    1.06    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ]
3.    Custom_Greeting_Depending_on_Time    0.7    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ]
4.    SMF Media Gallery    1.0.1    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ]
5.    PortaMx v0.92.0 Beta    0.920    [ List Files ] [ Delete ]
6.    PortaMx v0.93.0 Beta    0.930    [ List Files ] [ Delete ]
7.    Member Color Link    3.0.5    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ]
8.    Advanced AJAX Shoutbox    1.21    [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete

As you can see

feline

#3
15. Sep 2008, 15:50:51
you use english language?

Fel
Many are stubborn in relation to the path, a few in relation to the target.

feline

#4
15. Sep 2008, 16:47:44
I think, there is not installed correctly .. or better .. it's not installed.
Please check the accessrights for the packedmanager ..

Fel
Many are stubborn in relation to the path, a few in relation to the target.

feelingshehides

#5
15. Sep 2008, 17:20:02
All ok now :D thanks

PetersWeb

#6
15. Oct 2008, 12:43:10
I've installed PortaMx v0.94.7 with my SMF 2.0 Beta 4 installation.  I've read through many posts in this support forum but alas still cannot see any link or section in the Admin area to manage PortaMx.

Can you please help me work out what I've done wrong?

PortaMx v0.94.7 is the only Package that I have installed on my SMF installation that I'm currently testing as a replacement for my current vBulletin 3.7.3/vbPortal installation.

feline

#7
15. Oct 2008, 22:40:32
You have english language used?
You find PortaMx in the Admin Panel.

Fel
Many are stubborn in relation to the path, a few in relation to the target.

PetersWeb

#8
16. Oct 2008, 02:23:56
Quote from: feline on 15. Oct 2008, 22:40:32
You have english language used?
You find PortaMx in the Admin Panel.

Fel

Yes - default Portal language is english.

I've attached a screenshot of my admin menu.

[attachment deleted by admin]

Powerbob

#9
16. Oct 2008, 12:13:58
Are all the files there from the zip file? are your permissions set right on the server?
It sounds to me as if it's not installed properly.

See my attached file

[attachment deleted by admin]
*
My test Site;http://pplb.net/smf21/index.php
It's nice to be nice :)

feline

#10
16. Oct 2008, 21:54:46
I think, there is a lot of modifications missed ...

Fel
Many are stubborn in relation to the path, a few in relation to the target.

PetersWeb

#11
17. Oct 2008, 01:07:04
mmm...I think you're both right there.  I've just checked a couple of directories against what's listed in the doco and they're not correct.  I'll go through and make the changes manually.

What permissions do the directories require?

PetersWeb

#12
17. Oct 2008, 01:42:25
I've gone through my installation and found that there were 2 files missing -

  • Themes/default/highslide/highslide-full.packed.js

  • Themes/default/languages/PortaMx/Block/show_attach.english.php



I've created them manually and added them to the server.

I only have one modification package installed:
1.     PortaMx v0.94.7      0.947

I've attached a dump of the files in the .zip package.

This is a test site so I'm happy for you to have a look at the Admin area of the SMF/PortaMx setup if you think that'll help.  Let me know and I'll PM you the details.

[attachment deleted by admin]

Powerbob

#13
17. Oct 2008, 02:37:49
I don't mind if you want me to. Just PM me the details.
*
My test Site;http://pplb.net/smf21/index.php
It's nice to be nice :)

PetersWeb

#14
17. Oct 2008, 08:25:04
Quote from: Powerbob on 17. Oct 2008, 02:37:49
I don't mind if you want me to. Just PM me the details.

Thanks Powerbob - I've sent the details to you.

Go Up